Deze week in

Aflevering 1

zondag 19 april 16:00
zaterdag 25 april 14:30 

In ‘Eindelijk Tijd’ praten Arno en Sanne vanuit een intieme (maar veilige!) studio over wat je doet met je tijd als je thuis moet blijven. Naast persoonlijke verhalen krijg je tips en inspiratie om goed voor jezelf, én voor de ander, te zorgen en wordt een kijkje genomen in een op slot gezet Nederland. Jack geeft via een live video-verbinding de stand van zaken op Camping De Midden Veluwe nu alles dicht is. We zien hoe Sanne iemand verrast met een Bladcadeau dat je op afstand kunt geven en Arno maakt met een Nutribullet in de studio iets wat we hard nodig hebben deze dagen: een immuun-boost-smoothy. Er wordt met Han gebeld, die het bedrijf Nordqvist in Zweden heeft, om te weten te komen hoe het daar nu is zonder lockdown. En hannah Huidcoach Daphne laat ons zien hoe je op afstand en zonder persoonlijk contact toch mensen kunt helpen als huidcoach. Omdat deze tijd je meer mogelijkheden geeft om je huis te vernieuwen heeft Sanne tot slot een leuke interieurtip van UrbanSofa.

Plan iets leuks

Camping de Midden Veluwe

Camping De Midden Veluwe in Harskamp heet natuurlijk niet voor niets zo! Hartje Nederland – midden in de Veluwe – tussen duizenden hectare bos en hei ligt deze viersterren camping. Tel daarbij op dat de camping is gelegen rond een uniek natuurbad (spreng). Qua natuur zit het dus wel goed. De gezinscamping zelf heeft ook genoeg in petto voor een bijzondere vakantie. Zo zijn er voldoende speeltoestellen. Daarnaast bieden zij het hele seizoen animatie. Knutselen, sporten, theater? Zeg het maar! Voor oudere kinderen en volwassenen organiseren ze ook leuke activiteiten, zoals voetbaltoernooien en spooktochten. Vervelen is op deze camping geen optie! Het is vakantie…dus kom gerust lekker wat eten in het restaurant, wat afhalen bij de snackcorner of een drankje op het terras. Tenslotte, voor de liefhebber: er is WiFi op de hele camping.

In 2020 worden er diverse nieuwe verhuur accommodaties in gebruik genomen. Zoals de 4 persoons specht en koolmees caravans of de 8 persoons wisent. Deze geschakelde accommodatie heeft aan de ene kant een 6 persoons ruimte en aan de andere een 2 persoons ruimte. Ideaal voor als opa en oma mee willen, zij kunnen zich dan rustig terug trekken als dat nodig is. 

Verras elkaar

Bladcadeau

Previous
Next

Bladcadeau het leukste cadeau om te geven!

Want met een Bladcadeau verras je iemand meer keren met zijn favoriete tijdschrift in de bus. Je jarige neefje, verre vriendin of je jarige zwager, Bladcadeau heeft voor ieders interesse of hobby een tijdschrift! De ontvanger gaat naar www.bladcadeau.nl en kan kiezen uit deze (https://www.mijnbladopdemat.nl/verzilver/bladen.vm) 100 tijdschriften en als ze liever digitaal lezen kan dat ook.

Verzorg jezelf

hannah@home – huidcoaching op afstand

Dagelijks houden meer dan 400 hannah huidcoaches zich vol passie en enthousiasme bezig met ambachtelijke huidverbetering. Vanwege het coronavirus hebben zij hun salons moeten sluiten en kunnen dus geen behandelingen uitvoeren. Wat zij wel kunnen doen, is de klant op afstand blijven coachen. Daar hebben ze nu tijd voor! Nu dat de klanten niet naar de huidcoaches kunnen voor bijvoorbeeld een bindweefselmassage, is het nog belangrijker dat zij thuis hun huid in goede conditie houden. De huidcoaches geven advies, tips & tricks op afstand en bezorgen de hannah producten persoonlijk aan huis!

Bel iemand

Nordqvist

Previous
Next

Open je ogen. Je ziet de ongerepte natuur. Adem de schone lucht. Proef het frisse water. Luister naar de stilte. Geniet van de warme zomer en witte winter. Investeer in je eigen plek in Zweden en ervaar het zelf. Nordqvist maakt het mogelijk.

Nordqvist laat je genieten van het pure leven in Zweden. Vanuit je eigen droomhuis op een unieke plek. Zo ontsnap je snel aan de hectiek van alledag.

Een spannend project? Zeker niet! Nordqvist neemt je alle zorg uit handen. Met de ontwikkeling van nieuwe gebieden om te wonen en optimaal te genieten. En het ontwerpen en bouwen van je nieuwe huis, helemaal zoals jij het graag wilt. Van kennismaken in Nederland tot de oplevering in Zweden! “

Proef iets nieuws

NutriBullet

Geef je gezondheid en vitaliteit een boost met NutriBullet. Wereldwijd populair, ruim 55 miljoen NutriBullets vonden al hun weg naar gebruikers die er dagelijks plezier van hebben. Voor gezonde smoothies, shakes, lekkere cocktails, en meer! Het brede assortiment biedt iedereen een geschikte blender, zelfs een soepmaker! Een NutriBullet is supermakkelijk en snel in gebruik, schoonmaken is een peulenschil, hij heeft functionaliteiten van een keukenmachine én blinkt uit in sexy vormgeving!
Je kent het advies om minimaal 250 gr groentje per dag te eten en minimaal 200 gr fruit? Met NutriBullet in huis wordt ook dat makkelijk! Op de website, Insta en FB vind je recepten(boeken): @nutribullet.nl.

Previous
Next

Vernieuw je huis

UrbanSofa

Previous
Next

Heb jij de banken van UrbanSofa gezien bij Eindelijk Tijd? UrbanSofa is het toonaangevende Nederlandse merk als het gaat om heerlijke loungebanken. Een bank van UrbanSofa wordt helemaal naar wens voor jou gemaakt en rechtstreeks geleverd vanuit de hypermoderne Europese fabriek.
De prijs is scherp en productie vindt plaats met alle aandacht voor mens en milieu.
Heb je jouw favoriete model uitgekozen? Personaliseer je nieuwe UrbanSofa dan verder geheel naar wens. Kies uit 200 stoffen, diverse zitcomforts en vele opstellingen. UrbanSofa heeft verkooppunten in heel Nederland dus er is altijd een showroom bij jou in de buurt.